dissabte, 31 de maig del 2008

Conclusions

En aquesta última entrada vull fer-ne un resum sobre l'assignatura, els nous aprenentages obtinguts, les pràctiques i activitats realitzades i la valoració que en faig en general sobre l'assignatura.
Per començar m'agradaria dir que crec que aquesta és una assignatura molt interesant per a tots aquells que en un futur realitzaràn la tasca de mestres, ja que tal i com està evolucionant el món i la societat podem dir que d'aquí a uns 10 anys tot es realitzarà a partir de les tecnologies i doncs, qué millor que començar a conèixe-les i utilitzar-les des de ben petits. Així doncs, crec que aquests recurssos són indispensables en la societat actual i la futura, i per tant el seu aprenentatge també ho és. A més d'aquest aspecte fonamental, també podem dir que la assignatura contempla els aprenentages de nous recurssos tenològics per utilitzar a les aules i realitzar molts tipus de treball diferent: hem conegut els blogs i wikis, espais web que podriem utilitzar principalment per informar i contactar amb les families de l'escola, el Jclic, útil per a treballar unitats didàctiques, projectes i tot tipus de conceptes a través d'activitats.
Per acabar també m'agradaria citar que hem conegut noves maneres molt interesants de treballar; com els projectes telemàtics, la caçera de tresors i els webquests.
Finalment m'agradaria dir que valoro com a molt interessant i útil l'assignatura de Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació (NTAE).